Begeleid Trainen

Het lijkt zo eenvoudig.
Je stelt jezelf een doel, zoekt een trainingsschema en klaar is Kees…..
Maar dat is de theorie.

Wat te doen als je ziek wordt, een beetje of heel erg geblesseerd raakt, een paar weken op vakantie gaat, een verbouwing of verhuizing hebt?

ngrijpende gebeurtenissen in de privésfeer of op het werk laten zich evenmin plannen. Je internetschema houdt daar allemaal geen rekening mee…..

Hardlopers zijn geen programmeerbare robots die je met een slimme app kunt aansturen. Hardlopen is mensenwerk, en daarom is het zo fijn om Rob Veer als je eigen personal coach te hebben.  Die er voor gaat zitten om een perfect passend schema voor je te maken en deze aanpast waar dat nodig of gewenst is. Die voorkomt dat je na afloop van het ene schema op zoek moet naar het volgende omdat hij de continuïteit in je trainingsopbouw bewaakt. Die niet alleen oog heeft voor nuttige trainingen, maar ook rekening houdt met wat jij leuk vindt. Die desgewenst je fietstrainingen in kan passen, of de trainingen die je bij je club of loopgroep wilt afwerken. Hij kan de trainingsintensiteit aangeven in hartslagzones of met snelheden en richttijden. Maar je kunt ook ‘op gevoel’ trainen.  Het contact met Rob is goed geregeld. Via de mail en, afhankelijk van de begeleidingsvorm, via de telefoon of WhatsApp heb je je eigen trainer binnen handbereik.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *