Begeleidingsvorm ‘Goud’

Trainingsbegeleiding voor zowel de beginnende als de ervaren hardloper die niets aan het toeval wil overlaten. Rob Veer is je Personal Coach. Hij schrijft je trainingsschema en past het waar nodig aan. Daarbij speelt jouw input een belangrijke rol.

Mede dankzij de mogelijkheid om een logboek bij te houden is het contact intensief. Rob zet zich niet alleen als de trainer die een passend schema voor je maakt. Hij is ook je coach, en denkt mee over zaken als het stellen van realistische, uitdagende doelen op korte en lange termijn, wedstrijdplanning, wedstrijdevaluatie en motivatie. Hij geeft gevraagd en soms ook ongevraagd advies en zal je waar nodig een zetje geven of juist afremmen.  
Het Goudpakket bevat alle zaken die bij Zilver en Brons worden genoemd met de volgende uitbreidingen:

  • Je hebt prioriteit bij de verwerking en beantwoording van je e-mails, en bij de aanpassing van je schema wanneer die nodig of wenselijk is.
  • Je kunt gebruik maken van WhatsApp-contact met Rob als je snel advies nodig hebt.
  • Je krijgt de beschikking over de logboekservice: aan het eind van elke week stuur geef je het trainingslogboek over die week door. Daarvoor heeft Rob Veer een eigen model ontwikkeld. Al je gegevens worden verwerkt in een verzamelstaat. En de informatie speelt een rol bij het vormgeven van je schema’s. Elke 4 weken krijg je een overzicht alle beschikbare informatie. Aan het eind van het jaar volgt een uitgebreid jaaroverzicht.
  • Je krijgt 10% korting op het tarief voor de strippenkaart ten behoeve van telefonisch overleg.
  • Je hebt jaarlijks recht op twee Zoladz-testen. Dat biedt de mogelijkheid om de ontwikkeling van je snelheid en de hartslag over de jaren kunnen monitoren.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *