Begeleidingsvorm ‘Zilver’

Trainingsbegeleiding voor zowel de beginnende als de ervaren hardloper. Rob Veer is je  Personal Trainer. Hij schrijft je trainingsschema en past het waar nodig aan. Daarbij speelt jouw input een belangrijke rol.

Je kunt alle vragen over trainen, hardlopen en aanverwante zaken als voeding en wedstrijdvoorbereiding bij hem kwijt. Dankzij deze interactie leert hij jou (en jij hem) geleidelijk aan beter kennen. Daardoor zal je schema steeds beter aansluiten op je doelen, wensen en  mogelijkheden.

  • Het Zilverpakket bevat alle zaken die bij Brons worden genoemd met de volgende uitbreidingen:
  • De mogelijkheid om zowel loop- als fietstrainingen in het schema op te laten nemen (bijv. voor duatleten, triatleten, en zomerfietsers/winterlopers).
  • Het e-mail verkeer gaat in twee richtingen. Dankzij dit directe contact met Rob Veer heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van zijn uitgebreide kennis en ervaring. Je kunt al je vragen kwijt! Daarbij ligt het accent bij ‘Training’, en niet zozeer bij ‘Coaching’ (dat valt onder Goud).
  • De mogelijkheid om de trainingsintensiteit bij intervaltrainingen aan te laten geven in afstand en tijd, bijvoorbeeld 10 x 200m in 48sec of 6 x 1000m in 4’25. Op die manier is het mogelijk de intensiteit van die trainingen beter te doseren waardoor het rendement ervan toeneemt.
  • Je krijgt 10% korting op het tarief voor de strippenkaart ten behoeve van telefonisch overleg.
  • Je hebt jaarlijks recht op een gratis Zoladz-test. Voor deze test heb je een hartslagmeter nodig, en moet je (bijvoorbeeld op een atletiekbaan, of m.b.v. GPS) de loopafstand kunnen meten. De test geeft (enig) inzicht in het verband tussen je hartslag en de bijbehorende loopsnelheid. Samen met de eerste schema’s ontvang je hierover nadere informatie
  • Dankzij de samenwerking met EnergyLab krijgen alle sporters die Trainen met Rob 10% korting op  de ‘Conditietest hardlopen en fietsen’ en ook op de ‘Bodyscan’, op de ‘Fiets positionering’ en de ‘Steunzoolanalyse’.
  • Je krijgt 10% korting op ‘De tien, de halve en de hele’.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *